Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@17:52:25 GMT

چرا سیندرلا هنوز هم مخاطب دارد؟

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۲۷۶۳۳

چرا سیندرلا هنوز هم مخاطب دارد؟

هادی مقدم دوست، نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون معتقد است مهمترین راهکار برای کمک به ارتقای سینمای کودک و نوجوان رسیدن به کم و کیف نیازهای این گروه سنی و مخاطب شناسی است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از جام جم آنلاین، هادی مقدم دوست نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون در پاسخ به اینکه نیازهای کودکان و نوجوانان امروز چیست، گفت: پاسخ این سوال خیلی سخت است و کشف آن مثل راز است که برای پی بردن به آن به تحقیق و پژوهشِ بسیار نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگردان فیلم تحسین شده «سر به مهر» افزود: انیمیشن «سیندرلا» تولید 40 سال پیش است، اما همچنان بچه های امروز آن را دوست دارند و می بینند. بنابراین مقایسه میان کودکان و نوجوانان دهه های مختلف سودی ندارد. بلکه باید به پاسخ این پرسش برسیم که نیازهای اصلی بچه های امروز چیست و اگر بچه های امروز را بشناسیم، به پاسخ این سوال می رسیم.

مقدم دوست در پاسخ به اینکه چه راهکاری برای پیشرفت سینمای کودک پیشنهاد می دهد، توضیح داد: مهمترین دستور کار این است که نیازهای بچه ها را بررسی کنیم و این حرف به معنای این نیست که دنبال اکران خوب برای فیلم ها، سرمایه گذاری و استفاده از فناوری های جدید برای ساخت فیلم ها نباشیم، اما باید در وهله اول مخاطب شناسی صورت گیرد و باید بدانیم کودکان امروز چه نیازهایی دارند.

وی ادامه داد: زمانی که توانستیم این نیازها را شناسایی کنیم، ایده های فیلمسازی نیز به تدریج شکل می گیرند. فیلم ها مورد استقبال مخاطبان ویژه شان یعنی کودکان قرار می گیرند و سرمایه گذاران به ساخت این نوع فیلم ها رغبت پیدا می کنند.

مقدم دوست با اشاره به اینکه جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان به رونق سینمای کودک کمک کرده است، گفت: این جشنواره نسبت به سینمای کودک حساسیت ایجاد می کند و از این نظر اهمیت دارد. اگر روزی چراغ این جشنواره خاموش شود، دیگر هیچ نشانه ای از توجه جدی به سینمای کودک دیده نمی شود زیرا در حال حاضر مهم ترین شاخصه توجه به این سینما، جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان است.

این نویسنده در پایان خاطر نشان کرد: سینمای ایران بدون این جشنواره غیرقابل تصور است و اگر زمانی برگزار نشود، همین تعداد محدود فیلم های کودک و نوجوان هم تولید نمی شود. این جشنواره تذکری برای اهمیت حیات سینمای کودک است و برگزاری مستمر آن منجر به کاهش فیلم های کم مایه در حوزه کودکان و نوجوانان می شود.

گفتنی است سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان به دبیری علیرضا رضاداد 8 الی 14 شهریور 97 در شهر اصفهان برگزار می شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تربیت کودکان کودکان سندروم سیندرلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۷۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست مشترک با مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر اهمیت مالکیت معنوی در زیست فردی و اجتماعی کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: کودکان و نوجوانان این سرزمین باید با عملکرد مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت در زمینه‌هایی همچون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری آشنا شوند و این امر خود نیازمند آموزشی متناسب و درخور سن این افراد است.

در ادامه حامد علامتی مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز گفت: آموزش مالکیت معنوی در دنیا به عنوان یکی از بحث‌های پایه‌ای برای کودکان است و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از متولیان مؤثر در حوزه کودک و نوجوان است.

وی افزود: آموزش عمومی و فردی منابع انسانی در حوزه مالکیت فکری، تولید پادکست، انیمیشن، تئاتر، تصویرسازی و انتشار کتب مناسب سن کودکان و نوجوانان در راستای آموزش نسل جدید و آشنایی با مالکیت فکری از موضوعاتی است که با تعامل مشترک با سازمان ثبت باید برای کودکان و نوجوانان عملیاتی شود.

در این نشست که اسلامی سرپرست مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت نیز حضور داشت، مقرر شد در آینده‌ای نزدیک تفاهم نامه مشترکی فی‌مابین مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جهت اجرایی شدن موارد ذکر شده منعقد شود.

کد خبر 6097407

دیگر خبرها

  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری 
  • برپایی دو رویداد در باغ هنر برای کودکان و نوجوانان